Preview Mode Links will not work in preview mode

Tidningen Dagens podcast, där journalisterna Malin Aronsson och Daniel Wistrand pratar om Gud med kända svenskar.

Dec 14, 2023

I det 186:e avsnittet möter vi Ingvar Carlsson, socialdemokrat och den som en gång i tiden tog över som Sveriges statsminister när Olof Palme mördades. Vi talar om hur döden påverkat hans liv, hur den tagit människor ifrån honom, men också lärt honom saker och faktiskt också givit honom själva livet.


Nov 29, 2023

I det 185:e avsnittet möter vi skådespelaren, författaren, sjökaptenen och föreläsaren Louie Marti. Vi pratar om att vara den som inte vänder andra kinden till och om miraklet som räddade hans mammas liv, om varför han sökte sig till Hells Angels och om att spela rysk maffiaboss utan att kunna ett ord...


Nov 16, 2023

I det 184:e avsnittet av Dagens människa möter vi familjehemsmamman och författaren Melinda Jacobs. Vi pratar om sorgen efter Lilla hjärtat, den lilla flickan som hittades död hos sina biologiska föräldrar, om kampen för de utsatta barnen och om att ta ansvar för en 16-åring när man själv bara är 21. 


Oct 31, 2023

I avsnitt 183 möter vi sångaren Mikael Wiehe. Vi pratar om hur det kommer sig att han, som genom livet kallat sig ateist, ändå släpper en notbok med sånger för dop och bröllop och har releasekonserten i en frikyrka, om vem han ska vara när åldern hindrar honom från att vara den ständigt turnerande musikern,...


Oct 19, 2023

I avsnitt 182 möter vi författaren och journalisten Diamant Salihu. Vi talar om våldet på våra gator, där barn skjuter barn, om att sitta ned och samtala med mamman till ledaren för Foxtrot-nätverket, om människans förmåga att vara både ond och god om ljuset i Diamant Salihus liv.